Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres of gebruikersnaam in om je account wachtwoord te herstellen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik mijn datadragers veilig naar jullie sturen voor vernietiging?

We bieden een eenvoudig en veilig verzendproces. U kunt contact met ons opnemen om een verzendlabel te ontvangen, waarmee u uw datadragers kunt versturen via een betrouwbare transportdienst.

Hoe wordt mijn gegevensvernietiging uitgevoerd?

Onze gegevensvernietigingsprocessen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We maken gebruik van geavanceerde methoden zoals fysieke vernietiging, dataverwijdering en gegevensversleuteling om ervoor te zorgen dat uw gegevens permanent en onherstelbaar worden verwijderd.

Hoe lang duurt het proces van datadragers opsturen tot vernietiging en het retourneren van eventuele restmaterialen?

et verwerken van datadragers en de vernietiging ervan kan variëren afhankelijk van het aantal en het type datadragers dat u ons toestuurt. Over het algemeen streven we ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Na voltooiing van de vernietiging sturen we eventuele restmaterialen zo snel mogelijk naar u terug, samen met het vernietigingscertificaat, zodat u op de hoogte bent van het succesvolle vernietigingsproces.

Welke datadragers accepteren jullie voor vernietiging?

We accepteren een breed scala aan datadragers, zoals harde schijven, SSD's, USB-sticks, magnetische tapes, en meer. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over een specifiek type datadrager.

Kan ik een certificaat ontvangen na de vernietiging van mijn gegevens?

Absoluut! We verstrekken graag een officieel vernietigingscertificaat als bewijs van de veilige vernietiging van uw datadragers. U kunt dit certificaat gebruiken voor nalevings- of auditdoeleinden.

Wat gebeurt er met mijn datadragers nadat ze zijn vernietigd?

Na vernietiging worden de restanten van uw datadragers op een milieuvriendelijke manier afgevoerd, in overeenstemming met de geldende milieunormen en voorschriften.